2016, here we come! :-)

Dubai

Dubai

Wine cellar in Sintra, Portugal

Wine cellar in Sintra, Portugal

Efter en mycket varm och händelserik helg i Dubai och ett bra besök i Cascais har ett lugn lagt sig här på kontoret. Nu finns det äntligen tid att planera inför den kommande säsongen och vårt deltagande på IBTM i Barcelona, årets största mässa inom vår bransch.

Vi har varit med flera gånger förut men i år skall vi för första gången vara med som både utställare och köpare, vi ska nämligen även satsa på incoming under 2016.

AIE har ju lång erfarenhet av att ta grupper utomlands och nu tänkte vi använda den kunskapen för att bli Sveriges bästa företag på att ta emot utländska grupper som vill till Sverige.

Många av våra underbara och trogna kunder har redan bestämt sig för vart nästa års resor skall bära av och det ser ut att bli en oerhört intressant mix av destinationer.

Favoriter som Prag, Dubai och Mallis finns såklart med. Portugal som verkar gå mot en ny vår och ett av de senaste årens starkaste kort, Spanska solkusten kommer att få flera besök.

Spännande är också att se hur Norwegians nya direktlinjer på bland annat Florida och Las Vegas skapar betydligt fler förfrågningar på just de destinationerna.

Vi har under de senaste åren byggt upp en mycket stort och bra nätverk i Dubai och det tillsammans med vår kunskap om området, Norwegian och Emirates priskrig och den ökade hotellkapaciteten gör att vi under 2016 kommer att kunna erbjuda fantastiska resor till riktigt bra priser till vinterns bästa och klimatsäkraste resmål.

Fråga oss gärna om Dubai!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *