Evening view of the Charles Bridge in Prague, Czech Republic

Högsäsong på AIE!

Så är vi då mitt inne i högsäsongen!

Till helgen  bär det av till Kebnekaise fjällstation med 100 härliga gäster:-)

Vi hoppas på bra väder men jag är övertygad om att vi kommer att få en fantastisk helg oavsett vädret. Lovar att berätta hur det gick i nästa inlägg.

I april har vi hunnit med att ta grupper till Dubai, Madrid och Prag hitintills. Dubai levererar som vanligt, sjukt bra väder, god mat och strålande service. En av höjdpunkterna på den resan var nog ett glas champagne mitt ute i öknen. Jeeparna parkerades en bit bort och vi satte oss på äkta mattor och stora kuddar utlagda på sanden och njöt av solnedgången och det fantastiska lugnet som öknen erbjuder. Kvällen fortsatta i ett mycket exklusivt ökenläger, långt ifrån de vanliga turistiska beduinlägren, med live cocking stationer, hästridning, kameler, hennamålning och vattenpipa för de som ville.

Att segla längs kusten men ändå inne i staden är något helt unikt för Dubai. Här mixas bad med en stor lunch och både det vita vinet och ölen är immigt kalla när de avnjuts i solskenet. Mer avslappnat i en storstad blir det inte!

För dig som inte varit i Madrid och funderar på hur det är så kan jag säga att här regerar den sena kvällen och natten. Staden lever verkligen upp sent på kvällen, restaurangerna öppnar 21:00, och det pulserande nattlivet fortsätter in i gryningen.

Ett fantastiskt sätt att se staden är att ta sig runt på elcyklar med en kunnig guide. Skönt att bara kunna glida på cykeln utan att förta sig:-)

Trendigast i matväg just nu är att äta på någon av saluhallarna i staden. Vare sig du väljer Tapas på San Miguel eller takterassen på San Antonio kommer du garanterat att äta vansinnigt gott!

I Prag fick hundratalet gäster möta våren, fast det var riktigt kyligt en av mornarna också. Privat chartrad båt på floden med lunch och ölprovning men jag tror ändå att sitta på övre däck i den gassande vårsolen, njuta av en kall öl och se en av Europas vackraste städer glida förbi var mest populärt på fredagen.

Under lördagen var det teambuilding och agentjakt som gällde.

Nu ska jag gå och lägga mig, ladda inför en valborgshelg på Sveriges högsta berg och drömma om sol som glittrar i snön!

Hoppas du också får en riktigt skön Valborg med umgänge, brasa och avkoppling!

Evening view of the Charles Bridge in Prague, Czech Republic

Evening view of the Charles Bridge in Prague, Czech Republic

dubai 7

Dubai 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *