Sverige, Europa, Världen – vi tar dig dit du vill!

Incentive, konferensresa, sportevenemang eller varför inte en träningsresa??

Moskenes, Lofoten

LOFOTEN
”Magiskt”

Granada Alhambra

GRANADA
”En perfekt mix av kultur,
aktiviteter och god mat”

New York

NEW YORK
”Som på film”

Island

ISLAND
”Sagornas ö”

Man on the moon

UTMANA OSS
”Vart vill du åka med ditt gäng?”

Dubai

DUBAI
”Inget är omöjligt!”

Rom

ROM
Den godaste glassen!”

Skoter i Åre

ÅRE
”Världens bästa skidort”

Prag_liten

PRAG
”Förläng sommaren”

Algarve

Dramatiska klippor vid havet och massor av sol i södra Portugal. Perfekt destination för en träningsresa.

Amsterdam

En stigande stjärna bland alla våra destinationer. Pittoreskt, trivsamt och massor att titta på.

Andorra

Otroligt bra action aktiviteter på gränsen mellan Spanien och Frankrike. Kombinera gärna med ett Barcelonabesök.

Aten

Promenera upp till Akropolisklippan, besök templet och känn historiens vingslag. Njut sedan av en god middag och utelivet i Plaka.

Barcelona

Förmodligen världens bästa kombination av bad, mat, kultur och party :-)

Berlin

Trendigt de senaste åren. Gillar du street art, klubbar och hemliga rum från andra världskriget och kalla kriget har du kommit rätt.

Bodö

En pärla i Nordnorge. Vackra omgivningar, fiske, havsörnar, oväntat bra mat och kul uteliv.

Champagne

Vi visar dig champagne från sin bästa sida och då menar vi både regionen och drycken 🙂 Perfekt att kombinera med Paris!

Cortina, Cervinia

Alperna när det är som bäst för en grupp. Här finns skidåkning för alla och atmosfär som andas mat, dryck och skidor 🙂 .

Chamonix

Någon gång i livet skall alla skidåkare ha varit här! Här finns allt och här började allt!

Courmayuer

En underbar mix av skidåkning, mat, avkoppling och goda viner. Ligger längst upp i Italienska Aostadalen på gränsen till Frankrike.

Dubai

Det ultimata resmålet för de flesta. Alltid bra väder, alltid fantastiska hotell, alltid ruskigt bra mat och alltid otroliga upplevelser!

Dublin

Folkligt, festligt och fullsatt! Världens kanske bästa barområde, Temple bar. Missa inte landsbygden utanför stan, vackert.

Dubrovnik

Otroligt välbevarad gammal stad innanför majestätiska murar. Kristallklart vatten som är perfekt för segling och andra vattenaktiviteter.

Edinburgh

Kultstad med ruskigt bra mat. Låt oss klä er i stor högländsk högtidsdräkt med kilt och alla andra attribut. Vi lovar er en oförglömlig kväll!

Garmisch- Partenkirchen

Klassisk Tysk skidort med bra snötillgång och grymt god choklad! Inte bara backhoppning på nyår utan också strålande skidåkning i ”Grytan”.

Granada

Alhambra, tapas, hamam, viner, mountainbike, bra väder och en ljuvlig stadskärna. Vi gillar verkligen Granada!

Gotland

Perfekt när man vill hålla ihop gänget men ändå ha nära till nöjen, aktiviteter och många bra restauranger. Njut av att göra aktiviteter på stränderna, på hedarna och längs de vindlande grusvägarna.

Grekland – segling

Finns inget bättre sätt att svetsa ihop ett gäng och varför inte i grönblått ljummet vatten :-)

Grönland

Väldigt, väldigt annorlunda, väldigt, väldigt häftigt och en upplevelse långt utöver det vanliga.

Hemavan

Högalpint aktivitetseldorado i Lappland. Låt oss ta med dig till en av Sveriges vackraste dalgångar på ett sprudlande snöskoteräventyr. Byn har dessutom flygplats mitt i byn.

Hong kong

Ångande exotiskt äventyr med många överraskningar. Mixa med besök i pulserande Macau.

Istanbul

Ingenstans är orden öst möter väst sannare än här. Njut av den vibrerande staden med 16 miljoner innevånare som garanterat kommer att beröra alla dina sinnen.

Island

Ingen plats på jorden erbjuder en så dramatisk natur, ovanliga aktiviteter och spännande mat så nära. Vill du göra något annorlunda, be oss om ett program på Island!

Jordanien

Här låter vi dig uppleva magiska ruinstaden Petra, obegripligt vackra röda öknen Wadi Rum och bad i Döda Havet.

Krakow

Samlat runt ett fantastiskt och stort torg ligger Krakows gamla centrum. Massor av barer, restauranger och vackra byggnader. I närheten ligger också Auschwitz. En plats som alla borde besöka någon gång i livet.

London

Svenskarnas favoritstad sedan många år! Åk dit med oss och upplev någonting nytt 🙂 .

Lofoten

De mäktiga fjällen reser sig brant upp ur havet och formar en av världens vackraste och vildaste platser. Titta på valar, fiska, segla och njut!

Lissabon

Staden som tagit Sangrian till nya höjder bjuder på mustiga färger, ett brusande folkliv, massor av uteserveringar och många överraskningar.

Mallorca

Modernt, trendigt och gammalt i en skön blandning. Vi kan Mallorca och tar dig till speciella platser på ön som är okända för många.

Malta

Bästa vädret och längsta säsongen i Europa. Massor av bra hotell och en otroligt spännande matkultur med inslag från Italien, nordafrika och det bästa från det Brittiska köket.

Marbella

Vindlande gränder, glimrande restaurangpärlor och en destination som möjliggör skidåkning under förmiddagen och bad i havet på eftermiddagen!

Milano

Modets mecka men också hemvist för den magnifika domen som reser sig över staden centrum. Shoppa, ät och strosa runt! Gör sig mycket bra i kombination med Stresa 🙂 .

München

Tysklands rikaste stad med elegant shopping men också hemvist för den gigantiska och helt galna oktoberfesten. Här hittar du dessutom Rathauskeller och Hofbräuhaus. Många sköna kontraster!

New York

Alla har nog en uppfattning om staden vare sig man varit där eller inte. Det vi lovar är att visa dig de senaste trenderna, bästa restaurangerna och de roligaste vattenhålen i en stad som myllrar av dem.

Nice

Rivieran, flärd, blå brusande vågor, lyx… det är sant men här finns också massor av bra aktiviteter. Vi fixar allt från parfymblandning till tävlingar med små gummibåtar.

Paris

Ännu en av de klassiska pärlorna. Många har varit där men vi lovar att det finns massor kvar att både se och göra. Mixa gärna Paris med en avstickare till Champagne.

Prag

Åhhh en så underbar stad! Jörgens favorit under vår och höst. Njut av staden som praktiskt taget har allt. Ring så berättar vi!

Puerto Banus

En oas av flärd och dekadens som skapar en känsla av att allt är möjligt. Här finns några av Spaniens bästa restauranger och aktiviteter.

Riksgränsen

En svensk pärla för skidåkning som räcker ända fram till midsommar. Lägg till fantastiska vandringar in i norska fjordar så har du ett perfekt koncept.

Riga

Nära men ändå outforskat av många. Ett oerhört prisvärt alternativ för konferensen eller mötet.

Split

Ett perfekt ställe att starta sin segling från i Kroatien men också väl värt ett besök för sin egen skull.

Stockholm

Den kungliga huvudstaden med världens häftigaste skärgård. Vår hemmaplan som vi älskar!

Stresa

En juvel vid Lago Maggiores strand norr om Milano. Här skapades norra Italiens rekreationsområde med lyx och överflöd i början på förra seklet. Mat, njutning och aktiviteter i mängd.

Tallinn

Så nära och så bra. En väldigt vacker stad med rallybana, grymma restauranger, bra konferenshotell och ett digert uteliv.

Thailand

Kanske svenskarnas främsta semestermål men också en plats för en annorlunda incentive resa. Meditera med munkar, träna under de bästa förutsättningarna, snorkla, ät gott och nyttigt. Kort sagt, MÅ BRA!

Venedig

Blir man inte kär när man är i Venedig blir man det förmodligen inte någon annanstans heller. Följ med oss över broarna, på kanalerna och in i palatsen. Njut!

Verona

Romeo och Julias hemvist men också en fascinerande stad med vindlande gränder, torg och vacker arkitektur. Verona ligger nära Gardasjön som bjuder på massor av aktiviteter.

Zadar

Mitt i Kroatien och en fantastisk plats att starta ifrån om du vill uppleva historisk medelhavsmiljö och massor av oväntade naturscenarion.

Warszawa

Jämnad med marken under II världskriget, uppstånden igen under kommunismen och nu sittande mitt på den Europeiska kontinenten som en modern och trendig stad.

Åre

Världens bästa skidort enligt ansedda tidsskriften Conde Nast Traveller. Res med oss till Åre så visar vi varför byn är så grym!

Åland

Ett annat land men ack så hemtamt! Fiske, golf, cykling, segling, matäventyr och ett alldeles eget destilleri är något av det som vårt Åland bjuder på.