Italien, Stresa och Lago Maggiore!

   StresaHotellStresaVinshopH testar grappaBåtar

Isola PescatoriMIddag BellvedereStrese vy

Stresa

Så är en helg i underbart vackra Stresa över!

Drygt 80 gäster på plats och vi har fått uppleva både skyfall och strålande sol.

I fredags körde vi en fotojakt där alla helhjärtat gick in för att lösa uppdragen och det finns numera ett antal mycket glada poliser i stan som blev glatt överraskade av att det kom fram både män och kvinnor som ville pussa dem samtidigt som deras lagkamrater pussade dem:-)

Efter en stund så övergick det glesa men varma regnet till ett skyfall och uppgiften att bada i den hyfsat kalla Lago Maggiore tedde sig plötsligt inte så avskräckande längre.

De tävlingssugna och glada gästerna fick avrunda kvällen med ett bildspel, prosecco och en riktigt bra middag på hotell Astoria.

Kallskuret, risotto di Barolo, långkokt kalv och mimosakaka fulländade dagen.

På lördagen bar det av till en vingård för vin, grappaprovning och wine games…. De där bröderna Fro???? Kan verkligen göra vin:-)

Eftermiddagen blev helt fantastisk med flödande sol, avkoppling och goda drycker längs strandpromenaden och i poolen. Middag på Isola Pescatori med båtresa där kapeten förstod gruppens stämning helt rätt och öste på med allt från Purple Rain till Final Countdown inan vi gled upp på Hotell Palmas roof top bar där drinkarna väntade på oss.

Nu sitter jag på Milanos flygplats och väntar på min flight till New York och det ska bli häftigt att byta denna Italienska pärla med sitt lugn, värdighet och skönhet mot pulsen och energin bland NYCs skyskrapor!

Jörgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *