Patrik Sundberg

Jag har gjort ett tiotal resor med AIE, i mitt tycke den bästa rese­arrangören jag rest med. Alltid med stort engagemang. Man blir glad av att åka med AIE!

Patrik Lindgren
VD Partnerdata

Birgitta Åhren Persson

”NI ÄR MINA HJÄLTAR”

Birgitta Åhrén-Persson
Nordic Marketing Manager
DLL financial solutions partner

 

Stefan Friberg

AIE är en del av ens egen familj och man är själv en del av deras, precis så man önskar att varje relation skall fungera.

Stefan Friberg

Business development manager

The Customer Company AB

Peter Sundberg

”Det svåra är att hitta en arrangör och samarbetspartner som förstår vår verksamhet, våra kunder och hur vi tillsammans kan skapa ett långsiktigt mervärde för SFS. AIE uppfyller och överträffar alla min förväntningar. Personalen är professionell och kompetent men framförallt är dom sköna människor som är väldigt uppskattade av våra kunder”

Peter Sundberg

F.d. Head of Sales
Siemens Financial Services

Cecilia Hellström

”Vi har arbetat tillsammans med AIE i olika projekt; utlandsresor, mässor och konferenser. Samarbetet har alltid präglats ett stort engagemang och noggrannhet både i planering och genomförande. Jag kan varmt rekommendera AIE som samarbetspartner både i små och stora arrangemang”

Cecilia Hellström
Projektledare Autoexperten

Tycho Tullberg

Vi har nu använt AIE i över 10 år för företagsresor. De är suveräna på att fånga upp lite galna uppslag och omvandla det till funktionella pärlor. De lyckas få alla att trivas trots stor spridning i gruppen vad gäller  intressen och kondition. Det är så skönt att som ansvarig bara kunna koppla av och ändå veta att allt kommer att fungera perfekt på resan.

Tycho Tullberg
F.d. Överläkare / Klinikchef
Stockholm Spine Center